Bus eller godis?

Hej alla mina älskade läsare! Nu var det ett tag sedan som jag bloggade, har haft mycket på gång och grejat med men nu sätter jag mig en stund och skriver. Först och främst hur mår ni? Hoppas ni mår bra! Jag har precis kommit hem från jobbet och hämtat barnen på dagis 🙂 Har handlat en pumpa som såklart är obligatoriskt att ha på Halloween 🙂 Mina små älskar att pyssla och greja så vi ska karva ur den imorgon och ställa på trappen med ljus i 🙂 Godis är också handlat till alla små halloween busare som kommer. har köpt en söt halloween dräkt till E som hon ska ha på sig i helgen, blir inget busande för mina två småttingar då de är för små men lite halloween klädda kan man vara 🙂

Jag har fått en fast anställning på ett äldreboende i närheten där jag bor så där kommer jag att börja jobba i november, känns så bra och spännande! Är så tacksam och glad att jag fick tjänsten 🙂 Kommer även närmare mina små hjärtan. Jag ska börja träna i november också 🙂 ska köpa kort på gymmet och så att jag även kan gå pass. Ni kommer att få följa min träning och kost också snart 🙂

Kom gärna med tips på bra övningar att träna hemma!

Ha det gott och ha en bra Halloween! Bus eller godis? 🙂

halloween1-1024x710.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s