Hårfärgning

Godmorgon! Idag vaknade vi klockan 06.15 och då tyckte mina små att det var dags att kliva upp, en lite mer trött mamma då men får gå upp för barnens skull 🙂 Vi har redan hunnit mysa med frukost och nu har mamma satt i hårfärg på mig så om en stund ska det sköljas ur, spännande att se resultatet. Jag har lagt i en mörkbrun/mahogny som går åt det röda hållet för kände för att bli lite rödare i håret nu. Hur mår ni? Idag får vi se lite vad vi ska hitta på, ordna en fin pumpa och kanske åka ut någonstans. Min systers son kommer och ska sova hos oss inatt 🙂 Det tycker mina små är jättekul att han kommer för de älskar att leka med honom 🙂 Ha en härlig dag. Kommer bild på håret sen 🙂 Min sambo är iväg över helgen så vi har min mamma hos oss och det är så mysigt 🙂

Puss Puss!

trott_5295b94c2a6b22aa57e48f5c.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s