Träning

Spännande! Nästa vecka på onsdag ska jag skaffa mig ett träningskort och börja träna. jag ska träffa en tjej och prata lite om träning och deras gym och hon ska lära mig några maskiner 🙂 Vi ska även göra en kontroll på mig med hur mycket man orkar osv så vi vet hur vi ska börja med allt. Känns skönt att få komma igång med träningen. Vill stärka mig i kroppen och tycker träning är jättebra för då mår man bra i kroppen. Ska försöka komma iväg några gånger i veckan i alla fall. Jobbar heltid med två små och min sambo också och han vill också träna men vi får dela på det 🙂 Lite nyfiken hur gör ni andra för att få ihop vardag med träning småbarn och dagis och allt? Eller även ni som inte har småbarn hur delar ni upp det? 🙂 Ett alternativ jag funderar på är faktiskt att åka iväg och träna tidigt innan jobbet ibland, ta med kläder duscha efter träningen och sen åka till jobbet. Skönt att det inte är så mycket folk då och då är träningen gjord för dagen också. Ska ändra min kost from måndag också och försöka bli av med ett antal envisa kilon, heja på! 🙂

Hörs snart! Puss!

gym.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s