Julklappar

Jag sitter och funderar lite på detta med julklappar och julen. Det jag kommer fram till är att det är synd att julen handlar mycket om vem som ofta köper mest eller dyrast saker. Man jämför och tittar på vad andra köper men många glömmer bort att julen handlar främst om att umgås och äta god mat och bara vara. Julen är en tid för familjen att få samlas och umgås. Denna hysteri med att köpa så mycket, synd att det är så. Jag kan erkänna att jag köpt lite mer än vad jag tänkt göra. Var fast besluten om att inte köpa så mycket saker men ändå här är jag nu, klar med alla julklapparna och det gick på mycket mer än vad jag tänkt. Alla är så värda klapparna men summan blev stor. Jaja försöka med nytt tänk nästa år 🙂

Idag har jag VAB för mitt lilla hjärta som är sjuk. Slå in julklappar, mysa och pyssla, se på film och mysa ner oss i soffan står på schemat idag.

Hur tänker ni andra kring julklappar? Var ni ute i tid i år och är klara eller hör ni till dom som oftast är ute sista veckan. Jag brukar vara ute senare men i år var jag ute i god tid och det är jag glad för. Vi har även hunnit baka pepparkakor och saffransbullar. Det som står på tur är kola 🙂

Puss o Kram på er alla fina följare!

Jul-109-2.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s