Luciafirande på förskolan

Hej alla fina! Först vill jag säga glad Lucia till er :)! Idag har jag varit och kollat på mina små hjärtan när de hade luciafirande på dagis:) så söta var dom 🙂 mina små pepparkaksgummor. Min mamma och svärmor var också med och kollade på dom 🙂 sen fikade vi lite efter. Mysigt med Lucia. Vi startade dagen med att kolla på Lucia på tv 🙂 gjorde ni också det? Snart blir det att kolla på mitt favorit program bonde söker fru 🙂 Ha en underbar kväll!

Puss & kram!

SanktaLucia2.gif

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s