Söta muffins

Hej på er godingar :)! Hoppas ni mår bra och njuter av helgen. Kanske jobbar ni eller så har ni en ledig helg? Jag har en ledig helg som jag spenderar med familjen med mys hemma och i lekparken  🙂 idag har vi en hemma dag. Skulle varit till badhuset idag men min sambo har fått feber så vi spenderar dagen hemma istället. Kanske blir badhuset imorgon istället om han mår bättre 🙂 Vi har bakat idag och idag testade jag ett helt nytt recept som jag aldrig gjort förut. Äggfria choklad muffins och dom blev jätte goda och smarriga 🙂 färska och inte torra det är bra för torra bakverk vill man inte ha. Jag tänkte bjuda på receptet här och såklart lite bilder till som visar hur våra ser ut. Jag valde att ha en sockerlag på som topping med mini marshmallows och blått pärlsocker och geléhallon. Man tar vad man har hemma och det man tycker mest om. Man kan ju även göra en choklad topping om man gillar det mer.

Recept 16 muffins🌼

🍀 4 dl vetemjöl 🍀 3 dl socker 🍀 1 dl kakao 🍀 2 tsk bakpulver 🍀 2 tsk vaniljsocker 🍀 50 g smör 🍀 2,5 dl mjölk

topping 🍄

🌷 2 dl florsocker 🌷 1-2 msk vatten 🌷 geléhallon 🌷 pärlsocker 🌷 blå karamellfärg 🌷 mini marshmallows

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Ha i mjölken och det smälta smöret. Fyll muffins formarna till hälften för att muffinsen växer till nästan dubbel storlek . Grädda i mitten av ugnen 8-10 min och ta ut muffinsen låt dom svalna och ha sedan på toppingen.

Puss på er! 🌻 dela gärna med er om ni gjort något gott recept 🌺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s