Intressen

Jag går i tankarna och funderingarna att börja med något nytt intresse. Jag har träningen där jag kan utvecklas och bli bättre, starkare och smidigare, plus att träningen är jätteskoj 🙂 Man blir pigg och glad 🙂 Jag ska börja äta bättre, kosten är ju också en form av intresse för finns ju så mycket bra och näringsrik mat som mättar bra och får en att gå ner i vikt. Jag som har en del kilon jag vill bli av med plus en del av dom är mamma kilon. Men jag känner att jag vill ha några intressen till, någon form av kurs jag kan gå, har kikat lite nu på morgonen och funnit en del intressanta och roliga kurser men en del fanns inte tillgängliga. Jag vill ha ett intresse jag kan sitta med på kvällarna när barnen lagt sig och där funderar jag på sticka eller virka 🙂 Jag kan virka/sticka massa fint åt barnen eller åt mig och alltid kul med handarbete och det är lite rogivande 🙂

Jag ska spåna vidare på detta 🙂 Är det någon av er följare som kan tipsa om något kul gör gärna det 🙂

Jag ska nog eventuellt gå en kurs i matlagning. Italiensk matlagning för nybörjare 🙂 Alltid roligt att lära sig laga mat lite bättre och roligt att kunna smaka på maten man lagat på plats och lära sig nya smaker, få recept och tips och råd 🙂

Ha en underbar dag godingar! Det ska jag ha, en mysig ledig dag med barnen 🙂

Puss & Kram!

kock-och-entreprenor-1200x800

okningar_3102

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s