Lediga dagar

Nu är jag ledig i två dagar och det känns underbart 🙂 Jag har jobbat mycket veckan innan och då brukar vi få ledigt några dagar sen 🙂 Idag kommer mamma och hälsar på oss och barnen ska få bada ute i deras lilla pool på trädgården 🙂 Det är så vackert och somrigt ute nu. Solen skiner och värmen är här och man kan känna doften av alla vackra blommor och i våran trädgård börjar en del perenner sakta kika fram. Jag ska ta med mina små godingar och åka iväg och handla lite gott till växthuset som tomatplantor, jordgubbsplantor med mera, får se vad fantasin kommer på 🙂 Älskar att få handla till växthuset, känns lyxigt att bara kunna gå ut på morgonen och plocka det man vill äta. Har ni andra växthus? Är ni intresserade av blommor och trädgård? Jag älskar det.

Från det ena till det andra, jag är ju också inne på att gå någon rolig och givande kurs. Har ännu inte kommit på vad det kan vara men ska spåna vidare, är ju intresserad av lite olika saker. Träningen måste jag också ta tag i nu men känns svårare på sommaren med motivationen och att gå in och träna för mest vill jag vara ute i det fina vädret så inte så lätt det där men bara att köra igång, finns ingen återvändo. Kosten likaså, har pratat mycket om det här men vill gå ner i vikt sådär en 13-14 kg ca så måste lära mig äta bättre och nyttigare, svårt det där men ska kämpa nu. Får undvika socker och fett, godis och allt onyttigt ett tag.

Jag får även be om ursäkt att jag inte varit så aktiv på bloggen, har tänkt att jag ska skriva mer nu och bli mer aktiv här. Jätte roligt att blogga. Ni får gärna komma med förslag om ni vill att jag ska skriva om något speciellt 🙂 Ha en go dag alla söta!

Puss o Kram!

15040-00-BAKI_20170106142600

T2016_0800_Tomat_IMG_7061-1

2 svar till “Lediga dagar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s