Semester

semestern är äntligen här 🙂 som man längtat. Sista arbetsveckan bara räknade jag ner dagarna och väntade tills man skulle bli ledig, kan säga att sista arbetsdagarna var jobbiga men nu så 🙂 jag har haft nästan en vecka semester nu o har 3 v kvar ca. Blev nästan 4 v ledigt men tog ut 3v semester. Gillar att spara en del semester så man kan nyttja den längre fram om man vill 🙂 kommer alltid något skoj man vill göra som kan dyka upp 🙂 nu är vi på semester på Daftö o myser för fullt och gör massa kul 🙂 igår fiskade vi krabbor och idag har vi legat vid poolen. Imorgon ska vi checka ut och fortsätta våran semester på Skara sommarland 🙂 barnens paradis 🙂

 

hur spenderar ni er semester? 🙂 vad är ert bästa semesterminne? 🙂

puss o kram till er 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s