Frukost

Godmorgon alla vakna och även godmorgon till alla er som fortfarande sover gott 🙂 fast när man har semester och är barnfri kan man sova länge och gott men när man har två små sötnosar som vi har så får man vakna tidigt oavsett vad man själv vill men när de där små bruna ögonen tittar på en så smälter man varje gång och tänker för er gör jag allt 🙂 Nu är vi vakna och mina små dricker välling och jag en go kopp kaffe, min sambo sover än. Snart ska vi bege oss mot Skara sommarland där vi ska spendera två dagar och ha så kul tillsammans 🙂 bada och åka karuseller och leka massor 🙂 snart ska jag göra min frukost och den ska bestå av ett kokt ägg, två wasa frukost, lite smör och kaviar. Summan av det blir

1,5 ägg = 3 points. Smör = 1 points. (Tar bara smör på ena smörgåsen) kaviar 1 msk = 1 points. Wasa frukost två stycken = 1 points. Summan blir 🌸6 points. Och en riktigt bra stadig frukost då ägg är jättebra och mättar bra och innehåller bra ämnen så man mår bra och är pigg.

Vad ska ni hitta på idag? Ha en super mysig dag alla 🙂

Jag ska börja med att ha teman på min blogg. Ett nytt tema varje vecka😊🌼 denna veckan ( v. 30) är temat frukostar. Vad är era favorit frukostar? Och ni som är med i viktväktarna, ge gärna tips på bra mättande frukostar med låga points 🙂 alltid kul att höra vad ni startar dagen med 🙂 då frukost är det viktigaste målet för att orka dagen och även

vad är den sämsta frukosten ni ätit? Vad tycker ni mättar dåligt?

Puss Puss godingar! ❤️

Ber om ursäkt för att det är serverat på papptallrik men kommer bli finare tallrikar senare 🙂 är på camping nu några dagar 🙂

A70E8313-C111-4CF0-86BF-34B2C612C1CB.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s