Favoritmat ikväll

Ikväll ska vi äta en av mina absoluta favoriter i matväg. Det blir biff med persiljesmör och potatissallad Rydbergs med purjolök i. Det är så gott 🙂 vi ska lyxa till det lite ikväll just bara för att man kan. Barnen sover gott och vi ska snart börja laga maten. Barnen somnade lite senare idag men det gör inget för det bästa när man är på semester är ju just det att man inte behöver passa tider eller måsten. Nu har jag redan satt mjukisarna på för jag ska nog mest mysa i husvagen idag 🙂 men visst är det skönt när man äntligen kan slänga av sig sina vanliga kläder och ta mjukisar på, go känsla eller hur? Vad äter ni helst på kvällen när ni ska mysa till det? 🙂

Puss ❤️❤️

5FEA4868-D66F-4422-ACF3-DE3249B0B7F3D0F06B72-D42A-423D-9252-31549EDF32F1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s