Mysiga dagar

Hej på er i värmen! För visst känns det som att man ska smälta bort i värmen? Det är ju skönt med sommar och sol men just att det är så här varmt där det inte blåser eller fläktar något då känns det för hett. Vi har haft så mysiga och underbara dagar på Skara Sommarland som började runt 11 och slutade runt 18,45 en kvar innan det stänger 🙂 klart man ska leka in i det sista 🙂 mysigt! Idag kalasade vi på pannkakor med grädde och sylt till lunch och såklart glass till efterrätt 🙂 nu myser jag och mina små hjärtan i husvagnen och min sambo är iväg och köper pizza 🙂 sista dagen ute i husvagnen idag men semestern är långt ifrån slut för det, vi ska åka hem imorgon och då blir det att fixa lite hemma och så sen på fredag ska vi åka till Eskisltuna djurpark och på lördag ska vi nog åka båt en hel dag och stanna till någonstans och slappa och sola 🙂 tipsa gärna om bra och lätt picknick mat att ta med i båten! 🙂 sen har vi ytterligare en del ledigt fast min sambo börjar jobba lite tidigare.

puss och kramar till er godingar! Tack alla ni som läser min blogg 🙂 det är så roligt att se att ni är en del som läser och följer mig och att jag även har följare i andra länder. Puss på er alla 🙂

4FBD007C-5339-4D15-B44D-9EADB87337E6FDC33EAB-8FF2-4FE0-9429-1724A47E2D7279B17ABF-3FAF-41B2-AAA5-A0FCE39A3E549FF654ED-DA8F-4215-9DF7-BEAEE2F7D762

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s