Tema Träning

Bus och lek, så ser mina dagar ut med mina små hjärtan 🙂 Sista semesterveckan är här och den ska jag njuta av för fullt 🙂 Vi har ingenting direkt planerat utan vi ska nog mer ta veckan som den kommer, lite små utflykter någon dag kanske, sola och bada mycket och umgås en del med min mamma som vi brukar göra 🙂 barnen älskar mormor väldigt mycket, mormor grisar 🙂

Skönt att bara ta dagarna som de kommer och se vad man känner för, för det är ju verkligen semester 🙂 två träningspass ska jag göra denna veckan också, ska bli gött! Har kommit ur träningen en del nu så vill ta tag i den igen men nu behövs verkligen pannben och vilja! Jag har ingen motivation till träningen just nu i denna värmen och allt, vill helst bara ligga vid stranden och bada hela tiden men mår inte bra när jag inte får träna med kroppen, så måste komma igång och träna igen! Pusha mig gärna 🙂 Kanske finns det någon därute som är i samma sits som mig? så kan vi pusha varann och skriva med varann om vi inte bor i samma stad, kommentera gärna i så fall.

Denna veckan tänkte jag då lite passande att temat ska vara träning. Vad gillar ni för träning och varför? Kommentera under inlägget 🙂

Jag gillar pass, där man kan köra efter en ledare som pushar en. Ni hör att jag måste bli pushad med träning just nu 🙂 nej då men alltid gillat det 🙂 Sen kan gymmet va kul ibland.

Här bjuder jag på lite bilder från en dag när vi var ute och lekte 🙂 Visar även upp den nya snygga träningsbehån jag köpte från Nike 🙂

Har även inhandlat en ny söt kakburk som jag ska ha och lägga mina kakor och andra saker jag bakar i, köpte den på loppis igår 🙂 Nu är jag igång som viktväktare igen heja heja! En gång för alla ska kilona bort! Bring it on 🙂

Puss godingar!

Foto 2018-07-29 18 00 48Foto 2018-07-29 18 01 06Foto 2018-07-30 08 51 31Foto 2018-07-30 09 04 59

Foto 2018-07-29 17 41 51.jpg

Foto 2018-07-29 17 41 48.jpg

Foto 2018-07-30 08 52 12.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s