Mountainbike

Har köpt mig en fin ny mountainbike. Hade inte tänkt köpa en så dyr men vart så nu 🙂 Bara älskade den vid första ögonkastet och älskar färgen, tycker den är så fräsch! 🙂

Jag älskar att cykla och kände att jag ville ha en bra cykel som går lätt och som är kul att cykla med och det fick jag nu. Jag ska säga det att jag har aldrig cyklat på en mountainbike innan men ska lära mig det nu tänkte jag och tror inte det kommer bli så svårt, bara lite mer att tänka på. Jag har inte testat att cykla med den än för vädret har varit så dåligt regn eller snö men tänker att så snart det blir finare så ska den ut och jag längtar 🙂 Tanken är också att jag och min sambo ska kunna cykla tillsammans som ett gemensamt intresse då han också har en bra mountainbike, vi ska cykla både i skog och mark och jag tror att jag vill prova att cykla på olika leder och så. Mysigt 🙂 Tycker det är en frihetskänsla när man cyklar. Tipsa mig gärna om det är något jag ska tänka på såhär i början.

Jag har ett tag funderat på att jag vill ha ett intresse som jag kan hålla på med men inte kommit på riktigt vad tills detta nu, detta ska bli mitt nya intresse! 🙂

Hur mår ni alla? Bra hoppas jag i dessa förkylningstider, vi har haft en del förkylningar hemma och så men nu börjar alla må bra igen. Idag väntas jobb ikväll och dagen imorgon. Idag ska jag och chefen ha medarbetarsamtal och det ska bli roligt att se hur det blir, bra tror jag. Har lite funderingar och tankar jag vill ta upp med honom och detta är ju ett sådant tillfälle. Bra att dessa samtal finns.

Vad ska ni andra hitta på? Är det något ni vill att jag ska blogga om? Säg till bara 🙂 Älskar att få nya ideèr att skriva om.

Ha en superbra dag och trevlig helg!

Puss och Kram/Bella

cykel

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s