Min fina vän

Detta blogg inlägg är tillägnat en av mina fina vänner Emma. Hon är en entreprenör som har en egen podd som handlar om att våga följa sina drömmar, att våga satsa på det man tycker om och att vara den man är, inte den som samhället eller andra vill att man ska vara. Den podden heter hållbartliv med Emma.

Hon är även en Aloe Vera konsult och säljer deras produkter. Det var precis just denna fina vän som jag var ute och cyklade med idag. Så kul vi hade och så fort vi cyklade ibland 🙂 Härligt med både träning och sällskap. Nu bjuder jag på en bild på oss svettiga och slutkörda but still 🙂

emma och jag

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s